Téma

MY Diskutujeme | Diskusný podcast regionálnych novín MY

Diskusie s odborníkmi na zaujímavé témy, ktoré sa týkajú nie len regiónov ale aj celého Slovenska. Podcast vychádza raz za týždeň.

V najbližšom období sa môžete tešiť na tieto rozhovory:

► Počúvajte cez >>  Apple Podcasts | Google Podcasts | Spotify | RSS

Odoberajte podcast MYšportujeme zadarmo:

 

 

Digitálnym predplatným pomáhate tvoriť aj reláciu MY diskutujeme - ĎAKUJEME za podporu! 

Ak máte záujem o reklamný spot v tomto podcaste alebo inú spoluprácu, napíšte nám na andrea.papsova@petitpress.sk, pošleme vám cenovú ponuku.

Zoznam článkov

Logo podcastu MY diskutujeme.
Audio
Súčasnosť a budúcnosť Európy sa týka nás všetkých.
Bača František Fučík sa o odbyt výrobkov z ovčieho mlieka zo svojej farmy báť nemusí. Predajú sa všetky, netreba mu chodiť ani po výstavách či im zvlášť robiť reklamu. Jeho ovce sa pasú na horských lúkach v okolí…
Toto si povedal kedysi dávno Peter Hlavatovič, keď videl v Dlhom Poli na Kysuciach pri práci chýrneho drotára Jakuba Šeríka, zaťa ešte chýrnejšieho drotárskeho majstra Jozefa Holaníka. Jeho prácu poznal celý svet.
Audio
V domácnosti Veroniky Štafenovej žiadne vajíčko nerozbijú – ale vyfúkajú. K domácej panej neodmysliteľne patrí zdobenie kraslíc, takže treba mať poriadnu zásobu materiálu.
Video
Diskusiu vysielame vo štvrtok 28. októbra o 10. hodine.
Cecília Mikulová z Fačkova vyšíva od detstva. Kým jej sily slúžia, chcela by vyšiť košele pre pravnúčatá. Aj pre tie, ktoré sa ešte nenarodili.
Video
Nenechajte si ujsť ďalší diel LIVE diskusie na tému eurofondov s fundovanými hosťami už v utorok 12. októbra o 10:00 hod.
Audio
Pre niekoho je chov včiel iba vecou obživy, pre Petra Korbela je včelárstvo záľubou, pre ktorú sa oplatí žiť.
Nenechajte si ujsť ďalší diel LIVE diskusie na tému zelenej energie s fundovanými hosťami už v utorok 28. septembra o 11:00 hod.
Audio
Fyzická odolnosť, zdatnosť a celkovo fyzické zdravie sa postupne vyvíjajú už od útleho veku, preto je dôležité včasné podchytenie nesprávnych návykov a nastavenie správnej terapie, ktorá ich odstráni.
Video
Diskusiu sledujte naživo vo štvrtok o 14. hodine.
Čo je to podcast?

Podcast je zvukový záznam na internete, ktorý si môžete vypočuť alebo nechať stiahnuť na svoj smartfón, prípadne na iné zariadenie - princípom je neskoršie počúvanie. Podcasty často fungujú ako pravidelné relácie, ktoré vychádzajú denne alebo raz za týždeň či mesiac.

Slovenské podcasty - aktualizovaný rebríček >>

Počúvanosť všetkých podcastov SME.sk (graf) >>

Počúvanosť podcastu Dobré ráno (graf) >>

Podcasty regionálnych novín MY
Máte záujem o spot v podcastoch?

Ak máte záujem o reklamný spot v podcastoch alebo inú spoluprácu, napíšte nám na podcasty.inzercia@sme.sk, pošleme vám cenovú ponuku.

Čo získate inzerciou v podcastoch >>

Prenájom podcastového štúdia
Prenájom podcastového štúdia

Ponúkame prenájom podcastového štúdia na audio nahrávanie. Pri nahrávaní bude k dispozícii zvukový technik, ktorý podľa dohody môže audio nahrávku upraviť alebo postrihať. Viac info >>

SkryťZatvoriť reklamu